Lyhyesti meistä

Lyhyesti meistä Elekt perustettiin vuonna 2018 yrittäjien Arnt Inge, Tom Reinert Johansen og Kim Bjerkevoll. Tänään meillä on 13 työntekijää taustoiltaan sähkö-, IT- ja viestintäaloilta.


Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä hallitsemaan sähköä. Autamme ihmisiä saamaan parhaan mahdollisen yleiskuvan sähkö- ja verkkovuokrakustannuksistaan, sekä edistämme hallinnan tunnetta.
Milepæler

Før jul var appen vår den mest nedlastede appen i Danmark, og vi har hatt en enorm brukervekst allerede.


I 2022 ble Elekt kåret til en av de beste bedriftene innen personlig økonomi i Norge
, av bytt.no. Vi er kåret som kundefavoritt og har vist oss fra vår beste side som strømleverandør og vunnet kåringen av beste leverandør flere måneder på rad. Noe som betyr at vi kjenner kundene godt - og, at vi er godt rigget for å levere på oppdraget vårt om å bygge en mestringsapp for strøm som engasjerer!


Vi har konsesjon som betalingsforetak, noe som gjør at vi kan gi personlige tips basert på ditt forbruk og dine vilkår. Vi har laget innovative løsninger - alle, som spiller kundene gode. I 2022 ble vi også kåret til årets PSD2 nykommer av Shifter. Med oss har vi et dedikert team og utvikler all teknologi selv. Vi er stolte av det vi har fått til så langt, og vi gleder oss til å ta Europa med storm!


På lik linje med andre mestringsapper skal vi engasjere massene og få folk til å kjenne på den gode følelsen av mestring. Sammenlign oss gjerne med andre mestringsapper, slik som Strava, Lifesum, Kron og Dreams. Vi skal gjøre det samme, bare innenfor strøm!💪

- Ganske sprøtt, sinnsykt spennende og veldig motiverende!


I ryggen har vi solide eiere, kjente investorer og et svært kompetent styre. Dette gjør at vi har det beste fra begge verdener - drivkraften og ambisjonene til en tech-startup og ressursene til å gjøre det vi er best på!