Funktioner

At bruge elektricitet fornuftigt kan være svært. Funktionerne i appen hjælper dig med at styre dine elomkostninger, hvilket er godt for både din pengepung og miljøet

Kom i gang

Nøkkelfunksjonalitet:

Strømvakta

Finn ut om du har en god eller dårlig avtale og få full innsikt i vilkårene dine. Hvis det finnes bedre avtaler kan du sjekke hvor mye du kan spare på å bytte!

Smarte elvalg

Brug strøm, når det er billigt – og få besked, når det er dyrt! Reducer dine elregninger uden at ofre komfort!

Smarte strømvalg

Bruk strøm når den er billig - og, få varsel når den er dyr! Reduser strømregningene, uten at det går ut over komforten!

Reduser nettleien

Også, nettleien din blir påvirket av når du bruker strøm i løpet av døgnet. Sjekk de totale strømkostnadene time for time i appen vår (strøm + nettleie)

Elekt-appen fungerer som din smarte strømassistent. I appen kan du gjøre alt fra å overvåke ditt daglige strømforbruk til å motta målrettede tips for å redusere kostnadene, vi dekker alle dine strømbehov i én enkel app.


Med over 1 million nedlastninger og som helt uavhengig av strømleverandører, er Elekt-appen ditt sidekick i jakten på billigere strømregningerer og bedre strømøkonomi. Last ned Elekt-appen i dag og oppdag hvorfor tusenvis av fornøyde brukere stoler på oss for å hjelpe dem med å ta kontroll over sine strømutgifter.